Nu presenterar vi delar av vårt team så ni får en inblick i vår verksamhet.

Vi börjar med Johnny Lundqvist som är avdelningsansvarig på ventilservice hos oss.

ventiltekniker johnny

Johnny hos oss i verkstaden

Jag trivs väldigt bra på arbetet då jag får jobba med olika typer av uppdrag och i olika arbetsmiljöer. I arbetet drivs jag främst utav att ge bra service till våra kunder och att knyta goda kontakter inför framtiden.

På min fritid är jag gärna ute med båten tillsammans med familjen och det blir även försök till att fånga någon fisk ibland.

Beskriv dig själv med tre ord:
Relationsbyggare, organiserande och jordnära.

Vilka egenskaper vill du att dina medarbetare ska ha?
Jag ser gärna att mina medarbetare tar ett eget ansvar, är ordningsamma och bidrar med ett positivt tänkande.

Vilket verktyg använder du mest i ditt yrke?
Allt ifrån handverktyg och maskiner av olika slag samt specialverktyg för ”finlir”. Sedan får jag givetvis använda min tankeförmåga i dom situationer som kräver problemlösning.

Ni söker en nyanställning till ventilservice, vem är denne?
Det är en handlingskraftig person som gillar utmaningar. Jag tror på en person som vill lära sig längs resan än en ”färdig” ventiltekniker. Viktigt är också att personen har lätt för att komma in i våran arbetsgrupp.