Vi vill nu fortsätta växa och söker därför ytterligare en rörsvetsare till vårt team!

Fjärrtek är ett mindre företag där de viktiga för oss är en bra sammanhållning och arbeta som team. I och med storleken vi har i dagsläget kan vi ta kloka beslut utan långa ledningar och väntetid. Ser fram emot din ansökan eller om du känner någon som skulle kunna passa in hos oss!

Om jobbet 
Som rörsvetsare utför du svetsning av grövre distributionsledningar samt villaserviser både nyproduktion och reparationsarbeten. Vårt verksamhetsområde är Norrbotten och Västerbotten men med huvudort Piteå. Då Fjärrtek är ett relativt litet företag kan man också få arbeta i andra delar av verksamhet vilket ger en varierande vardag.

Utbildning/erfarenhet
Du ska minst ha svetslicens för MMA 111. Licens och/eller erfarenhet av gassvetsning 311 är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om dig
Vi tror att du är en person som vill ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och din egen utveckling. Kundkontakt är en del av tjänsten hos oss och lägger vi stor vikt vid social kompetens. Du är noga med att ge kunden bästa tänkbara service och har ett positivt driv. Din noggrannhet och ditt ansvarstagande är några av dina styrkor som gör dig riktigt bra på det du gör.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via mail till: erik@fjarrtek.se eller senast 31/1 2023.

Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om oss

Fjärrtek startades 1991 och har sedan dess hela tiden utvecklats i en positiv riktning och är idag ca 12 årsanställda. Vi har verkstad, lager och kontor på Öhns industriområde i Piteå. Vi har sedan starten framförallt verkat inom fjärrvärmebranschen. Vårt andra verksamhetsområde är service av ventiler.

Den gröna omställningen som nu sker i framförallt Norr & Västerbotten har lett till en ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi har i dagsläget räknat hem ett antal större fjärrvärmeprojekt och för att kunna fortsätta vår expansion behöver vi nu bli fler rörsvetsare.