Vi vill nu fortsätta växa och söker därför ytterligare en rörsvetsare till vårt team!

Om jobbet 
Som rörsvetsare utför du svets och servicearbeten på fjärrvärmeledningar runt om i Norrbotten och Västerbotten men med huvudort Piteå. Då Fjärrtek är ett mindre företag kan man också få arbeta i andra delar av verksamhet vilket ger en varierande vardag. Tjänsten ger dig möjlighet till ett arbete som både är stimulerande och varierande.

Om dig
Vi tror att du är en person som vill ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och din egen utveckling. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse eller erfarenhet av liknande tjänster. Kundkontakt är en del av tjänsten hos oss och lägger vi stor vikt vid social kompetens. Du är noga med att ge kunden bästa tänkbara service och har ett positivt driv. Din noggrannhet och ditt ansvarstagande är några av dina styrkor som gör dig riktigt bra på det du gör. Du har ett positivt driv och tycker om att jobba praktiskt.

Krav
Utbildning/erfarenhet: Du ska minst ha svetslicens för MMA 111. Licens och erfarenhet av gassvetsning 311 är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via mail till: erik@fjarrtek.se eller ring 070-312 79 92 senast 31/3.

Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Piteå

Om oss
Fjärrtek startades 1991 och har sedan dess hela tiden utvecklats i en positiv riktning och är idag ca 10 årsanställda och omsätter 2020 ca 18 miljoner. Vi har verkstad, lager och kontor på Öhns industriområde i Piteå. Vi har sedan starten främst verkat inom fjärrvärmebranschen.

Vårt andra verksamhetsområde är service av ventiler, ett område som på senare år genom en medveten strategi vuxit och är i dagsläget en stor del av företagets verksamhet. Läs mer på www.fjarrtek.se